(Android) Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό κωδικοποιεί άπειρες μάρκες
Mar 9, 2022 6:16:28 GMT -5
Post by ececlidisno on Mar 9, 2022 6:16:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό 2022 version ▞▞▞
Πόσο κοστίζει η έκδοση pro; Είναι μηνιαία συνδρομή ή εφάπαξ;
Η καλύτερη εφαρμογή για όλους τους Ιάπωνες μαθητές. Απλή και εύκολη στην εκμάθηση συνομιλία. 5 αστέρια! Καλή δουλειά!
Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος/ειδικός που θέλει να μάθει ιαπωνικά. Αυτή είναι η εφαρμογή. Η καλύτερη εφαρμογή ποτέ αν θέλετε να αρχίσετε να μαθαίνετε και να μιλάτε ιαπωνικά. Πολύ άνετο και εύκολο στην εκμάθηση. Σας προτρέπω να αγοράσετε αυτό.
Είναι πολύ ωραίο για μένα να μαθαίνω 3 γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά. Ευχαριστώ PORO NIHONGO. Ελπίζω αυτή η εφαρμογή να έχει περισσότερες πολλές δυνατότητες για να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να γίνει καλύτερος στην εκμάθηση της γλώσσας του 👍😊 ありがとうございます
Πραγματικά καλή εφαρμογή. Με βοηθάει πολύ, έψαχνα για ένα καλό εκπαιδευτικό υλικό για τη μελέτη της ιαπωνικής γλώσσας.. και ορίστε.Δεν με πείραζε να παρακολουθώ κάποιες διαφημίσεις, ως συνάδελφος προγραμματιστής καταλαβαίνω ότι εάν μια εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα μικρό ποσό για να προωθήσετε ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη του προγράμματος. Συνολικά, πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους otaku θέλουν να μάθουν τη γλώσσα.
το λατρεύω!! εύκολο σαφές και χρήσιμο έχει και αγγλικές μεταφράσεις!!! φοβερό
Учить Японский - Слушать и Говорить Образование ghxj
Τα ιαπωνικά δεν είναι καν επιλογή
Δεν με βοήθησε καθόλου, απλά είπε ότι ο ήχος δεν σε βοηθάει
Η εφαρμογή είναι πραγματικά υπέροχη. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε από το πληκτρολόγιο, αντίθετα πρέπει να επιλέξετε από μπλοκ τυχαία τοποθετημένα στο κάτω μέρος. Είναι πραγματικά ενοχλητικό
Όχι κι άσχημη. Με βοηθάει να επικοινωνώ με την Sailor Moon xD.
Roblox Macera Oyunları gjk
Τα επίπεδα των συνομιλιών είναι τέλεια και εξαιρετικά ακριβή από αρχάριους έως άπταιστα ομιλητές και έχουν έναν εξαιρετικό τρόπο να εξηγήσουν το νόημα κάθε φράσης. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλετε τον εαυτό σας σε καθημερινές καταστάσεις και σενάρια, επίσης.
Δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής, αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά θαυμάσια για την ιαπωνική εκμάθηση
Λατρεύω τις εφαρμογές PORO γιατί με βοηθούν πολύ. Ωστόσο, ορισμένες συνομιλίες σε αυτήν την εφαρμογή χρειάζονται αναθεώρηση και διόρθωση.
Δεν μου αρέσει γιατί στην αρχή έκανα κλικ στα Ισπανικά για να τα μάθω και άλλαξε τα πάντα σε Ισπανικά!!
Καλό για αρχάριους, πολύ χρήσιμη ειδικά βασική πρόταση
Απλά Υπέροχο! Χρήσιμο για αυτομαθείς. Εξερευνήστε τους πολλούς τρόπους σταδιακής μάθησης. Στους προγραμματιστές, ελπίζω ότι μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα μάθημα που διδάσκει το αλφάβητο (Hiragana, Katakana), αλλά επειδή αυτή είναι η πρώτη μέρα για μένα, θα σας ενημερώσω εάν τα μαθήματα είναι αρκετά για να το εξοικειωθείτε.
Θέλω πραγματικά να το χρησιμοποιήσω, αλλά οι χαρακτήρες kanji είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ για να μπορώ να τους διαβάσω άνετα ακόμα και μέσα από ένα tablet. ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάντε το μέγεθος του χαρακτήρα ρυθμιζόμενο, με ενοχλεί πραγματικά
Δεν έχει καν Ιαπωνικά🗿
Έχω μάθει πολλές λέξεις σε αυτήν την εφαρμογή. Είναι πολύ χρήσιμες εφαρμογές και πολύ καλές εφαρμογές που βρήκα. Υψηλή πρόταση για αρχάριους που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά
Εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά χρήσιμο ως ξένος που ζει στην Ιαπωνία! Ο τονισμός και η φυσική ομιλία είναι εξαιρετικά χρήσιμη!
Πλήρωσα για την εφαρμογή, αλλά οι διαφημίσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται. Μπορείτε να εξηγήσετε εάν θα χρειαστεί χρόνος για την αναβάθμιση της εφαρμογής;
Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα. Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή. Μπορώ επίσης να μάθω ιαπωνικά νέα, είναι πολύ χρήσιμο και μπορώ να μελετήσω νέες λέξεις
Δώστε romanji για ιαπωνικό γράμμα, ώστε να είναι εύκολο να το καταλάβετε. Δώστε επίσης τη σημασία των προτάσεων στη γλώσσα σας. Μπλουζα
Εξοχος! Αυτή η εφαρμογή περιέχει έναν θησαυρό από δείγματα συνομιλίας που εκτείνονται σε μια ποικιλία πρακτικών καταστάσεων και λειτουργιών, καθώς και ένα χρήσιμο βοήθημα για την ανάπτυξη ακουστικών δεξιοτήτων στα Ιαπωνικά. 2 δείκτες για περαιτέρω σχόλια: Ελπίζω ότι ο ήχος θα συνεχίσει να εκτελείται στο παρασκήνιο ακόμα και όταν κλείσω την εφαρμογή για λίγο - & προσθέστε τη νυχτερινή λειτουργία, αν μπορείτε
Σε πολλές διαφημίσεις
Χρησιμοποίησα αυτήν την εφαρμογή για τρεις μήνες ακόμα και δεν κατάλαβα ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι ωραία
Είναι πολύ χρήσιμο για εκμάθηση. Αλλά έχω ένα πρόβλημα με το κείμενο που είναι πολύ μικρό για να το διαβάσω από επιτραπέζιο, παρόλο που χρησιμοποιώ tablet.
Οι κοιλιακοί πάρα πολύ 😡😡
Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή! Είναι πραγματικά χρήσιμη και είναι εύκολο να το μάθεις
Lär Dig Japanska - Lyssna och Tala Utbildning fkyv
Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή, αλλά αυτές οι προσθήκες την καταστρέφουν! Δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε τίποτα χωρίς να εμφανιστεί μια προσθήκη... 😭😭😭 Είναι απλώς πάρα πολύ.
Επί του παρόντος, το παιχνίδι εξάσκησης είναι πολύ κουραστικό για να δοκιμάσετε την ακουστική κατανόηση. Υπάρχουν δύο λύσεις που θα το ανέβαζαν από 3 σε 5 αστέρια. Α. Κάντε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας (όπως στο JLPT, από λεπτομέρειες έως γενικές, αλλά φυσικά φροντίστε να αποκρύψετε το σενάριο) Β. Αλλάξτε το τρέχον παιχνίδι εξάσκησης, ώστε να μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη δική σας απάντηση αντί να κάνετε αναζήτηση για κάθε πλαίσιο χαρακτήρων και κάνοντας κλικ σε αυτά, κάτι που είναι εξαιρετικά κουραστικό. Το Β θα πρέπει να είναι εύκολο να εφαρμοστεί προς το παρόν.
Είναι πραγματικά ωραίος ο μόνος λόγος για μένα να του δώσω τέσσερα αστέρια γιατί νομίζω ότι θα υπάρξουν επίσης κάποια διαδικτυακά μαθήματα για την εκμάθηση της Ιαπωνικής γλώσσας που βοηθάει στην καλύτερη εκμάθηση σε όλα αυτά πάρα πολύ καλά!